#11  
Old 01-31-2011, 12:56 PM
jeverett's Avatar
jeverett jeverett is offline
Eagle Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Eugene, OR
Years Playing: 5.4
Courses Played: 22
Throwing Style: LHBH
Posts: 981
Yep, I'm getting the error too.. it looks like the new drop-down field for disc model isn't working yet. Also, I'm pretty sure the entries should be 'Buzzz' rather than 'Buzz'.
Reply With Quote
  #12  
Old 01-31-2011, 12:57 PM
Pink Elephant's Avatar
Pink Elephant Pink Elephant is offline
Eagle Member
 
Join Date: May 2010
Location: The Stupid Q & A Thread
Years Playing: 6.6
Courses Played: 5
Throwing Style: LHBH
Posts: 628
It's happening for any disc that I try.
Reply With Quote
  #13  
Old 01-31-2011, 01:00 PM
timg's Avatar
timg timg is offline
*Administrator*
 
Join Date: May 2007
Location: Rochester, NY
Years Playing: 12.4
Courses Played: 244
Throwing Style: RHBH
Posts: 7,653
Hmm.. try a ctrl-f5 and see if that fixes anything.
Reply With Quote
  #14  
Old 01-31-2011, 01:02 PM
Pink Elephant's Avatar
Pink Elephant Pink Elephant is offline
Eagle Member
 
Join Date: May 2010
Location: The Stupid Q & A Thread
Years Playing: 6.6
Courses Played: 5
Throwing Style: LHBH
Posts: 628
Nope, still same error.
Reply With Quote
  #15  
Old 01-31-2011, 01:05 PM
Connor Jones's Avatar
Connor Jones Connor Jones is offline
International Hair Champion
 
Join Date: Aug 2010
Location: Brisbane,AU
Years Playing: 4.4
Courses Played: 75
Throwing Style: RHBH
Posts: 3,169
I was able to add some new ones,and also something small,but you left the last Z off of the Buzzz & Buzzz SS,I think it was those two
Reply With Quote
  #16  
Old 01-31-2011, 01:06 PM
sillybizz's Avatar
sillybizz sillybizz is offline
* Ace Member *
 
Join Date: Mar 2009
Location: Everett, WA
Years Playing: 11.3
Courses Played: 219
Throwing Style: RHFH
Posts: 2,302
Quote:
Originally Posted by Pink Elephant View Post
Nope, still same error.
It's working just fine for me.
Reply With Quote
  #17  
Old 01-31-2011, 01:08 PM
timg's Avatar
timg timg is offline
*Administrator*
 
Join Date: May 2007
Location: Rochester, NY
Years Playing: 12.4
Courses Played: 244
Throwing Style: RHBH
Posts: 7,653
Pink Elephant,

If you want, send me your password and I'll login as you to see if I can recreate the issue. You can reset it after if you want to.
Reply With Quote
  #18  
Old 01-31-2011, 01:27 PM
jimbosprint's Avatar
jimbosprint jimbosprint is offline
Double Eagle Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Chico, California
Years Playing: 13.2
Courses Played: 69
Throwing Style: RHBH
Posts: 1,776
I have the same issue as Pink Elephant. I was trying to update my TeeRex to Tee-Rex from the pull down.
Reply With Quote
  #19  
Old 01-31-2011, 01:52 PM
timg's Avatar
timg timg is offline
*Administrator*
 
Join Date: May 2007
Location: Rochester, NY
Years Playing: 12.4
Courses Played: 244
Throwing Style: RHBH
Posts: 7,653
Did you try a ctrl-f5? Does the whole page show the error message or just the select box?

I logged in as PE from here and it worked so I'm guessing you may have older files cached.
Reply With Quote
 

  #20  
Old 01-31-2011, 01:59 PM
jimbosprint's Avatar
jimbosprint jimbosprint is offline
Double Eagle Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Chico, California
Years Playing: 13.2
Courses Played: 69
Throwing Style: RHBH
Posts: 1,776
The whole page goes white with just the error in the top left. Ctrl-F5 did not make a difference.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.