#1  
Old 06-10-2013, 10:54 AM
PuttyMcplaidPants PuttyMcplaidPants is offline
Bogey Member
 
Join Date: Jun 2011
Years Playing: 13.3
Courses Played: 53
Throwing Style: RHBH
Posts: 64
Question Proto M3....going to be the new M2?

Pardon me if I missed a thread on this, but I did search first this time....

I remember reading somewhere that the early versions of the Prodigy M3 were more over stable than they wanted, and it was going to be used as the M2 mold going forward. Is this correct or is my Proto M3 going to be the same in the future?

Want to know what to buy if I need more like this one....

Reply With Quote
  #2  
Old 06-10-2013, 11:14 AM
tbird888's Avatar
tbird888 tbird888 is offline
Salient Disc Test Team
 
Join Date: May 2009
Location: Cincinnati
Years Playing: 9.7
Courses Played: 102
Throwing Style: LHFH
Posts: 10,363
You are correct. The M3 Protos are being changed to the M2. The "true" M3 will only be released in a stock stamp so any protos you have with M3 inked in the rim are actually M2s. While this is a pain, at least they're easily identified.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-10-2013, 11:58 AM
loki993 loki993 is offline
Eagle Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Holly, Mi
Courses Played: 8
Posts: 818
Quote:
Originally Posted by tbird888 View Post
You are correct. The M3 Protos are being changed to the M2. The "true" M3 will only be released in a stock stamp so any protos you have with M3 inked in the rim are actually M2s. While this is a pain, at least they're easily identified.
So the first run stamped ones are like the M2 as well?
Reply With Quote
  #4  
Old 06-10-2013, 12:15 PM
discddwn's Avatar
discddwn discddwn is offline
Double Eagle Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Bama
Years Playing: 5.1
Courses Played: 20
Throwing Style: RHBH
Posts: 1,371
I asked a similar question earlier today in the M3 thread. I ordered a first run last night. I guess I'll see if its different when it gets here and report back. Got some production run M4's coming too. Love that disc.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-10-2013, 12:46 PM
tbird888's Avatar
tbird888 tbird888 is offline
Salient Disc Test Team
 
Join Date: May 2009
Location: Cincinnati
Years Playing: 9.7
Courses Played: 102
Throwing Style: LHFH
Posts: 10,363
Quote:
Originally Posted by loki993 View Post
So the first run stamped ones are like the M2 as well?
Yes. What says First Run M3 is really the M2. The only M3 that is a "true" M3 is the version with a production stamp.

Quote:
Originally Posted by discddwn View Post
I asked a similar question earlier today in the M3 thread. I ordered a first run last night. I guess I'll see if its different when it gets here and report back. Got some production run M4's coming too. Love that disc.
As I said above, if it isn't a production stamp M3, it's really a M2.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-10-2013, 12:57 PM
PuttyMcplaidPants PuttyMcplaidPants is offline
Bogey Member
 
Join Date: Jun 2011
Years Playing: 13.3
Courses Played: 53
Throwing Style: RHBH
Posts: 64
so Proto would be the same as First Run aka new M2

cool, thanks
Reply With Quote
  #7  
Old 06-10-2013, 01:39 PM
iacas's Avatar
iacas iacas is offline
Double Eagle Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Erie, PA
Years Playing: 2.4
Courses Played: 30
Throwing Style: RHBH
Posts: 1,639
Quote:
Originally Posted by tbird888 View Post
Yes. What says First Run M3 is really the M2. The only M3 that is a "true" M3 is the version with a production stamp.

As I said above, if it isn't a production stamp M3, it's really a M2.

Attached Images
File Type: jpg Screen Shot 2013-06-10 at 12.39.14 pm.jpg (86.9 KB, 224 views)
Reply With Quote
  #8  
Old 06-10-2013, 02:04 PM
loki993 loki993 is offline
Eagle Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Holly, Mi
Courses Played: 8
Posts: 818
Quote:
Originally Posted by tbird888 View Post
Yes. What says First Run M3 is really the M2. The only M3 that is a "true" M3 is the version with a production stamp.



As I said above, if it isn't a production stamp M3, it's really a M2.
Awesome, I was a little curious because I have the pink M3g that I replaced my proto with. I remembered the protos were OS but wasnt sure about the First run.

Quote:
Originally Posted by iacas View Post
Awesome, I've been wanting to try an M2 now it appears I already have lol
Reply With Quote
  #9  
Old 06-10-2013, 02:09 PM
discddwn's Avatar
discddwn discddwn is offline
Double Eagle Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Bama
Years Playing: 5.1
Courses Played: 20
Throwing Style: RHBH
Posts: 1,371
Well balls. No I've got to pick up some of the new M3's
Reply With Quote
 

  #10  
Old 06-10-2013, 02:18 PM
loki993 loki993 is offline
Eagle Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Holly, Mi
Courses Played: 8
Posts: 818
Quote:
Originally Posted by discddwn View Post
Well balls. No I've got to pick up some of the new M3's
Yeah....see it was all planned from the beginning......we all get M3s, like them buy more, then they tell us they're wrong and actually M2s so we all run out to get more M3s lol
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.